top of page

Over Curlable

Curlable is in 2011 ontstaan en is veel meer dan een knip -methode. Wij geloven in het behouden en versterken van de schoonheid van de natuurlijke krul. 

 

Het Curlable Concept draait om de combinatie van Cut, Color, Care en Coach. Het is de combinatie van deze vier elementen die het verschil maken en die Curlable onderscheidt.

 

Wij werken in de salon samen met een betrokken en ervaren team van Curlable stylisten. We starten de behandeling in de salon altijd met de Curlable Cut, op droog haar. We knippen jouw haar droog, omdat we daarmee goed inzicht krijgen in de natuurlijke krultekening. We versterken tijdens het knippen je krul. Vervolgens brengen we, als gewenst, de kleur aan. We zorgen er tijdens de behandeling altijd voor dat je haar intensief gevoed en verzorgd wordt. Dit kan een basisbehandeling zijn of een intensieve treatment. Het verzorgen van jouw haar doen we alleen met de allerbeste producten. Belangrijk onderdeel van ons concept is dat we, gedurende de hele behandeling, onze expertise met je delen, zodat je ook thuis beter je krullen kunt verzorgen.

Kom en ervaar het zelf.

Team Curlable

bottom of page