top of page

Veelgestelde Vragen

 • Wat kan ik verwachten van een CURLABLE knipbeurt?
  Zodra je bij ons in de stoel zit gaan we jouw krul analyseren. We knippen vervolgens de krullen in droog haar middels onze eigen CURLABLE techniek. Na het knippen wordt het haar gewassen en verzorgd. Heb je gekozen voor de combinatie 'Curlable Cut & Intens Treatment'? Dan wordt er ook een intensieve treatment aangebracht. Na het wassen worden je krullen naar wens goföhnd met een diffuser en mag je genieten van het resultaat.
 • Wat zijn jullie prijzen ?
  Onze prijzen vind je op de home pagina onder het kopje ; prijslijst
 • Wat zijn jullie openingstijden?
  Onze openingstijden zijn: Maandag: gesloten Dinsdag: 09:00 - 17:00 uur Woensdag: 09:00 - 17:00 uur Donderdag: 09:00 - 17:00 uur Vrijdag: 09:00 - 17:00 uur Zaterdag: 09:00-16:30 uur Zondag: gesloten
 • Moet mijn haar gewassen zijn voor een CURLABLE knipbeurt?
  Omdat wij op droog haar knippen, vinden wij het fijn als het haar gewassen is voor de behandeling. Het belangrijkste is dat het haar kan worden uitgeborsteld voordat we het gaan knippen.
 • Knippen en kleuren jullie ook niet-krullend haar?
  Onze focus ligt bij het knippen en kleuren voor krullend haar. Dus helaas kunnen wij je hier niet bij helpen.
 • Wat doet een Junior Curlable stylist ?
  Een Junior Curlable is stylist heeft de Volledige Curlable Training gehad . Omdat krullen knippen gaat over het leren van elke krul is het belangrijk dat de stylist ervaring opdoet. Jij kunt ervoor kiezen om je krullen te laten knippen door een junior stylist tegen gereduceerd tarief. De behandeling gaat als volgt: De stylist bespreekt jouw wensen en maakt zelf een plan. Deze wordt besproken met een ervaren Curlable Stylist . Na het knippen wordt het nogmaals besproken en indien nodig worden er aanpassingen gedaan. Zo kun je rekenen op de kwaliteit die je van een Curlable stylist mag verwachten.
 • Zijn jullie CG-proof?
  Curly Girl gaat over producten . Curlable is een totaalconcept . Wij zijn ons zeer bewust van de CG methode. Onze producten zijn grotendeels CG friendly maar niet allemaal. I.C.O.N producten hebben de meest hoogwaardige ingrediënten die het haar elke dag weer een stukje beter maken. Bij ons advies houden we het eenvoudig en resultaatgericht. Zo is het voor jou ook thuis eenvoudig te verzorgen en modelleren. Gaat jouw voorkeur uit naar alleen CG- friendly producten? Geen probleem , geef het aan bij jouw Curlable Stylist.
 • Wat moet ik doen als ik te laat ben of niet kan komen?
  Onze tijd is waardevol en die van jou is dat natuurlijk ook. Ben je verlaat op je afspraak? Laat het ons dan even weten. Je kunt ons dan bellen op 026-3229171. ​ Annuleren kan tot 24 uur van tevoren. Kun je niet bellen omdat, de salon gesloten is? Stuur dan een e-mail naar info@curlable.com ​ Kom je niet opdagen zonder bericht, dan zullen wij de volledige kosten van de behandeling in rekening brengen.
 • Waar kan ik het beste parkeren?
  De dichtsbijzijnde parkeergarage is Arnhem Centraal. Vanaf die garage is het 5 minuten lopen naar de Jansbinnensingel. Op de Jansbinnensingel zijn ook parkeerplekken beschikbaar, maar door drukte zijn deze vaak bezet.
 • Enter your answer here
bottom of page